Seizoen 23/24 zit erop! 

zb3

Met De Zilveren Bal en de sponsorclinics is het seizoen 23/24 ten einde gekomen. Jordan reisde rechtstreeks vanuit Inzell naar Leeuwarden om het seizoen af te sluiten met een tweede plaats. Daarnaast konden werknemers en/of klanten bij onze hoofdsponsoren clinics van ons team winnen, die door iedereen met veel plezier werden bijgewoond! Nu het seizoen ten einde is gekomen, begint ons team voor volgend seizoen steeds meer vorm te krijgen. 

De Zilveren Bal 

Traditiegetrouw is De Zilveren Bal in Leeuwarden de laatste wedstrijd op de schaatskalender. Jordan stond namens ons aan de start. Hij won (bijna) al zijn heats, maar kwam in de finale net tekort voor goud. 

image

Sponsorclinics 

Tijdens de clinics toonde iedereen zijn of haar talent aan onze teamleden en werkte samen met hen aan de details. De minder geoefende schaatsers werden stap voor stap geholpen, zodat ook zij zonder hulpmiddelen hun meters konden maken op het ijs van Thialf! 

Vooraf zorgde Jillert voor een goede warming-up en later was er tijd voor foto’s, handtekeningen, een hapje en een drankje met onze teamleden. Iedereen genoot ervan en zo konden wij op een mooie manier het seizoen samen met onze hoofdsponsoren afsluiten. 

Transferoverzicht 

Met handtekeningen van Merel Conijn en Jorrit Bergsma begint het team van 24/25 steeds meer vorm te krijgen. Met Merel hebben wij een volgende specialist op de lange afstanden, die ook het allrounden beheerst. De Nederlands kampioene Allround van 2022 heeft een contract getekend tot en met de Spelen in Milaan, terwijl Jorrit na twee jaar afwezigheid terugkeert en samen met ons gaat strijden om overwinningen op de langebaan en in de marathon!

Naast Merel en Jorrit komen, zoals eerder vermeld, Kevin van der Horst en Wisse Slendebroek over van de beloften van OKAY/Interfarms.

Versterkingen:
Dames: Merel Conijn.
Heren: Jorrit Bergsma, Kevin van der Horst & Wisse Slendebroek.

Voor nu genieten wij even van onze rust, maar eind april gaan de voorbereidingen voor komende winter alweer van start. We willen graag al onze sponsoren, partners en iedereen die ons heeft gesteund bedanken voor een mooi seizoen!

Volg ons op onderstaande sociale media en blijf direct op de hoogte van het laatste nieuws!

Onze hoofdsponsors

AH-Sponsor LG_AWare_crown_FoodGroup-sponsor xenos-sponsor